dijous, 29 de novembre del 2012

Primeres activitats

Avui ens hem reunit per fer les primeres activitats i hem aprofitat per fer una revisió dels resultats de la coavaluació.

Hem observat que la coavaluació ha estat correcte i no hi ha gaires punts a canviar.

Les nostres activitats són, la primera fer un programa amb el kitradio i la segona descobrir una mica més la ciutat de Vic.
Alhora de realitzar la primera activitat, hem tingut certs problemes per penjar el programa de radio que nosaltres havíem creat com exemple. No se'ns penjava de cap de les maneres i el final ho hem aconseguit urilitzat el programa online podomatic. Tres de les membres del grup fem la menció de TIC i hem volgut fer aquesta activitat per mostrar els coneixements que ens ensenyen a la menció. Vam trobar que era una activitat molt lúdica i que els alumnes podien arribar a desenvolupar molts coneixements.
Per fer la segona activitat ja teniem els objectius marcats, el que voliem era que els alumnes coneguessin més la ciutat on viuen. En aquesta activitat encara falten les fotos dels mapes per penjar, però no tardarem en posar-les!

Continuarem treballant amb el bloc.

Fins aviat!

2 comentaris:

  1. Hola noies!!!
    Hem estat mirant les vostres activitats i creiem que estan molt bé.
    Per una banda, pel que fa a l'activitat de la creació d'un programa de ràdio, des del nostre punt de vista és una bona manera per fer treballar els alumnes allò que passa a Vic. És interessant perquè, a més de fer que els alumnes agafin destresa amb elements tecnològics com aquests, sàpiguen espavilar-se a l'hora d'explicar-se i de fer-se entendre en un públic determinat.
    Per altra banda, ens ha agradat l'activitat de coneixement de la ciutat de Vic perquè és interessant comparar el que hi ha ara amb el que hi havia fa uns anys i com ha canviat i, probablement, predir com canviarà.
    Continueu treballant així noies!!
    Salut i bona feina!!! :)

    ResponElimina
  2. Salutacions! Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    L'activitat per portar a terme un programa de ràdio és molt original i innovadora. De ben segur que té una bona acceptació entre els alumnes, ja que es tracta d'una activitat motivadora i divertida, diferent a les que sovint s'acostumen a portar a terme a les escoles. També és una bona manera d'estar informat sobre allò que succeeix a la ciutat de Vic i, al mateix temps, això pot possibilitar treballar molts aspectes referents al passat, al present i al futur de la mateixa ciutat.
    La segona també és una bona activitat per prendre consciència sobre quina és la realitat de Vic i establir comparacions amb el passat. Està molt bé que feu participar als alumnes a partir de les seves pròpies experiències o amb el fet de fer-los col·locar el gomet a l'indret de la ciutat on viuen. També considerem important el fet de proporcionar un mapa de Vic de 50 anys enrere per tal d'observar les diferències que s'estableixen amb el mapa que han pogut completar els mateixos alumnes.
    Felicitats per la feina feta!

    ResponElimina