dissabte, 29 de desembre del 2012

Creació de les últimes tres activitats


Bona tarda,
Avui ens hem reunit per el googledocs. per acabar de fer les tres activitats finals!!!!
Les tres activitats són diverses entre si i permeten treballar diferents aspectes de les ciències socials.
La primera activitat va relacionada amb el mercat de Vic, molt conegut a la plana d’Osona. A partir d’aquí els alumenes realitzaran diferents activitats.
La segona activitat parla sobre la multicultaritat, atès que Vic és una de les ciutats on hi ha més immigrants.
I per últim, la tercera activitat parla sobre com ha crescut la ciutat de Vic, els canvis més grans que hi ha, etc...
Això és tot, fins aviat! 

2 comentaris:

  1. Salutacions! Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    Pel que fa al disseny i els continguts informatius, el vostre bloc presenta un eslògan molt adequat. La redacció és original i entenedora i els continguts s’estructuren segons les pautes donades.
    El disseny és molt atractiu pel que fa als colors utilitzats i les imatges exposades. És fàcil accedir a la informació i, al mateix temps, hi heu afegit el vostre toc personal.
    A dos dels quatre apartats de continguts que exposeu hi ha diferents apartats que faciliten l’organització de la informació. Els dos restants, malgrat no s’estructuren en apartats, la redacció i les imatges fan que sigui igualment entenedor.
    A tots els apartats hi ha una bona tria dels continguts, tot i que n’hi ha alguns que es podrien haver situat en altres pestanyes. Per exemple, pel que fa a l’apartat Com és? la informació que fa referència a la història possiblement es podria situar a l’apartat Com ha canviat?
    Al mateix temps, tot i que trobem adequat que hàgiu parlat sobre les actuacions fetes a Vic com a mostra de voluntat per aconseguir la Independència de Catalunya, aquest és un contingut que a Futurs Possibles s’hauria d’haver plantejat amb un enfocament més local, o bé presentant-lo a la pestanya Com ha canviat?
    Els objectius són clars i entenedors. A més a més heu diferenciat els objectius que són de caràcter general, fent referència a la intenció amb la qual presenteu aquest bloc, i els objectius didàctics que s’exposen a cadascuna de les activitats.
    Finalment, pel que fa a les activitats, cal dir que totes segueixen l’estructura proposada, exposen el que aprendran els alumnes, el seu desenvolupament i la manera com es portarà a terme l’avaluació.
    Totes les activitats es troben molt relacionades amb allò més significatiu de la ciutat de Vic. Inciten que els alumnes investiguin, busquin informació i facin enquestes.
    A les activitats s’hi relacionen continguts que fan referència al medi local i medi global. N’hi ha que tenen més incidència en un o altre, però en general queda bastant relacionat.
    Enhorabona per la feina feta! El vostre bloc reflecteix treball i esforç i de ben segur que pot esdevenir un recurs didàctic de gran profit per a les escoles i pel vostre propi futur.

    ResponElimina
  2. Hola noies!

    Ens ha tocat fer la coavaluació del vostre bloc. Us volem felicitar per el vostre treball realitzat, ja que en general trobem que el bloc esta molt ben identificat amb la ciutat. Els continguts els hem trobat molt coherents i adequats per poder cercar informació, és un bon recurs pel docent que vulgui fer activitats relacionades amb el municipi. A més la redacció està molt ben estructurada i detallada.

    En referència a les activitats ens han semblat ben treballades i adequades al públic a qui va dirigit. Volem destacar la primera activitat com la més original i lúdica on els infants aprendran gaudint de les tecnologies que normalment no tenen al seu abast.

    Finalitzem el nostre comentari per donar una petita recomanació o detall que potser no heu tingut en compte, i és que no sabem qui són els membres del bloc o no els hem sabut trobar.

    Felicitaaats!!!! :)

    ResponElimina