dimarts, 30 d’octubre del 2012

Emplenem les pestanyes del bloc



Bon dia companys/es!

Aquesta vegada per treballar el bloc en grup hem pensat utilitzar una mica les noves tecnologies i organitzar-nos la feina de diferent manera. Treballem en xarxa a partir del GOOGLE DOCS. Hem utilitzat aquesta metodologia perquè és la setmana de fires i totes marxàvem cap a casa i per no haver de pujar a Girona expressament vam optar per aquesta opció.

Ens hem dividit la feina per pestanyes i cadascú ha buscat la informació corresponent i després l’hem posada en comú.  A partir d’aquí hem anat penjant les diferents pestanyes!


Esperem que us agradin i que tingueu Bones Fires!

4 comentaris:

  1. Hola som la Cindy, la Judit, la Noemi, en Vadó i la Nassima.

    En tots els apartats la informació està ben redactada i l’estructuració de les parts està ben organitzada. Tanmateix, a l’apartat de ''Com és'' al final hi trobem la història de Vic i, creiem que el més adient és que estigui a ''Com a canviat''. Per altra banda, les imatges reforcen molt l’explicació i en quant a l’apartat de “Com és” l’aportació d'història és útil per entendre el present de la ciutat.

    Ens ha agradat molt la vostre feina perquè hi ha informació molt interessant, ànims i seguiu així!

    ResponElimina
  2. Hola noies!
    Som la Cèlia, la Judit, la Laia, la Violeta i la Laia.
    Hem estat mirant les vostres pestanyes sobre la informació de Vic i creiem que la informació és realment interessant i està molt ben organitzada. Les fotografies també són adients.
    Ens ha agradat que hagueu mencionat el Mercat Medieval, el Mercat de Rams i el Mercat de la Música Viva perquè moltes de nosaltres hi hem estat i és realment impressionant.
    Seguiu treballant així!

    ResponElimina
  3. Salutacions,
    Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    Heu fet molt bona feina. En tot moment la redacció és acurada i també hi heu afegit imatges, la qual cosa fa més agradable la lectura.
    Trobem interessant que a la pestanya Com és? hàgiu fet referència, a més a més de la present cultura de la ciutat de Vic, al medi físic de la ciutat, explicant la seva situació geogràfica i el seu clima.
    Com a proposta de millora potser hi ha informació a la pestanya de Futurs possibles que fa referència a l'actualitat i que la podríeu afegir a la pestanya Com ha canviat? D'aquesta manera podeu analitzar el passat i el present en aquest mateixa pestanya. Amb la informació de la pestanya Com ha canviat? potser podríeu fer alguna hipòtesi o valoració a Futurs possibles sobre el possible futur que pugui tenir la vostra ciutat.
    Ànims i endavant!

    ResponElimina
  4. Bones companys! Som en Simón, l'Oriol, en Marcos i en Sergi.Primer de tot felicitar-os per la bona feina que esteu fent. Com a crítica(costa trobar-ne) només dir que tal com han esmentat alguns companys, en la pestanya de "com és" si que potser hi ha alguns paràgrafs que podrien anar situats en la pestanya de "com ha canviat", ja que parleu sobre història de la ciutat. Tota la resta del blog esta molt aconseguida i els redactats son molt clars i interessants.Ànim i seguiu amb aquesta bona feina. Fins aviat !!

    ResponElimina